"Valter"

Idemo zajedno

„BH Vozač godine“ momak iz Tuzle Armin Mujkanović, u prestižnom izboru u organizaciji Auto Media Group

Spread the love
Ovako priča reli vozač iz Tuzle Armin Mujkanović:
Nisam siguran koliko sam u stanju prenijeti svoje emocije trenutno…
Dragi prijatelji, navijači, sponzori, nastavljamo ubirati plodove uspješne 2022. godine. Nakon što sam osvojio nagradu „BigBang Challenge“ u oblasti sporta, u svoju kolekciju ću dodati nagradu koja je dugo bila samo san, često sam mislio da će samo to i ostati.
U prestižnom izboru u organizaciji Auto Media Group, izabran sam za „BH Vozača godine“ u izuzetno jakoj konkurenciji. Teško je riječima opisati koliko mi znači ovo priznanje koje vas stavlja na sami vrh države. Iako sam svoju prvu titulu morao izboriti u Prvenstvu Hrvatske, moje srce pripada i uvijek će pripadati mojoj domovini u kojoj mi je nažalost oduzeto pravo da vozim u Šampionatu svoje države.
I dok pišem ovo, ni sam nisam siguran u kom pravcu će otići tekst i koliko će sve ovo imati smisla. Bio sam samo mali dječak koji je vozio karting, volio trke i maštao o velikim stvarima kad porastem. Dječak je porastao, prošao mnoge bitke, naučio mnoge lekcije, prolio mnogo znoja i odrekao se gotovo svega da dođe do ovoga. Iako je jako teško, gotovo i neizvijesno šta će biti s mojom sezonom 2023. obzirom na velike troškove u prošloj godini, ovakvo priznanje mi zaista daje dodatnu motivaciju za sezonu pred nama.
Za kraj, ostavio sam one bez kojih sigurno ne bih došao do ovog rezultata.
Cijeli kolektiv najboljeg Splitskog Auto Kluba
Hvala sponzorima
Sanit Granit
Salon namještaja Babilon
B&S transport
Mani trans
NNB Graz
Kuna d.o.o
M17 moto
Wortmann renta dizalica
Auto servis Schtark Zrno
Posebno hvala i osobi koja je ostala anonimna a u ključnom trenutku mi je obezbjedila odlazak na utrku 🙏
Hvala medijima
Zivinice.ba