"Valter"

Idemo zajedno

BOSS: NA VATRU ODGOVORITE VATROM – IZAĐITE NA IZBORE I GLASAJTE PROTIV VLASTI

Spread the love

NA VATRU ODGOVORITE VATROM – IZAĐITE NA IZBORE I GLASAJTE PROTIV VLASTI

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović poziva prevarene borce, mlade, nezaposlene, radnike i penzionere da na vatru nemoralne vlasti odgovore vatrom i izlaskom na izbore glasaju protiv vlasti i oduzmu vlast bezobzirnim vladajućim dugogodišnjim stranačkim prevarantima i njihovim interesnim slugama, jer su tokom kovid terora zatvarali građane i brutalno kršili njihova temeljna ljudska prava, a to su činili i proteklih trideset godina pljačkajući građane.

Pozivam prevarene i razočarane građane – da svoje nezadovoljstvo zbog teške ekonomske i političke krize i masovnog odlaska mladih – usmjere u građanski otpor i izborni revolt izlaskom na izbore i da glasaju protiv nemoralnih vladajućih stranaka, koje su odgovorne za višedecenijsko brutalno ponižavanje boraca, nezaposlenih, radnika i penzionera.

Niko nema pravo zaboraviti izraženi revolt građana na februarskim protestima 2014. godine kada su građani na vatru odgovorili vatrom i potjerali iz političkih fotelja SDP, SDA i ostale političke parazite. Ne smiju se zaboraviti ni brojni borački protesti kada je vlast borce premlaćivala i zasipala bojnim otrovima, niti radnički i penzionerski protesti i odgovornost nemoralnih vladajućih stranaka za pljačkašku privatizaciju, ponižavanje građana i divljanje nad sudbinama mladih, boračke populacije, penzionera, radnika i nezaposlenih.

Građani moraju prestati služiti bezobzirnoj vladajućoj režimskoj nemani, koja je krala od građana tokom pandemije, i u ratu i poslije rata, nemilosrdno krade i sada, pa i od kredita koje će morati vraćati buduće generacije, a namjeravaju varati i krasti i nakon ovih izbora, ukoliko se razočarani i obespravljeni građani ne suprotstave masovnim izlaskom na izbore i glasanjem protiv glasačke mašine nemoralnih vladajućih stranaka, političkih papaka i svih ostalih raznih prevaranata, istakao je u javnom pozivu građanima predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.