"Valter"

Idemo zajedno

BRANITELJSKE UDRUGE HVO ISKAZALE POTPORU KANIDATIMA STRANAKA OKUPLJENIH U HNS BiH

Spread the love

Nositelji listi na predstojećim općim izborima stranaka okupljenih uHrvatski narodni sabor BiH, Božo Antunović, Mijo Krešić i DanijelNikolić susreli su se s predstavnicima braniteljskih udruga HVO koji su
bili pripadnici 115. brigade Zrinski kao i drugih postrojbi HVO.

Predstavnici braniteljskih udruga HVO iskazali su potporu kandidatimastranaka koje su kroz zajedništvo okupljene u HNS BiH uz uvjerenje da ćeu Skupštini Tuzlanske županije/kantona biti izabrani zastupnici ipredstavnici sa zajedničke liste koju predvodi Božo Antunović.

Iz braniteljskih udruga pozvali su na zagovaranje politika koje će bitiusmjerene na stvaranje sigurnog ambijenta bez nepotrebnih podizanjatenzija koje nikome ne odgovaraju jer BiH treba napredak u svimsegmentima. Ustavna jednakopravnost svih naroda i građana koji sustvorili današnju BiH, siguran ambijent i jako  gospodarstvo je ono štotreba biti u fokusu.

Tijekom susreta nositelj liste za Skupštinu Tuzlanskog kantona/županijeBožo Antunović upoznao jenazočne o ključnim temama za koje će se HDZBiH i stranke okupljene u HNS BiH zalagati te istakao važnostzajedništva u predstojećem vremenu kako bi bila ostvarenaparlamentarnost.