"Valter"

Idemo zajedno

Koalicija “Država” najava tribine povodom Dana nezavisnosti BiH, koja će se održati 28.februara u 18.00 sati, u hotelu Mellain

Spread the love
 Koalicije “Država!”, najavljuje javnu tribinu koja će se, povodom onilježavanja Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, održati 28.02.2022. godine, s početkom u 18:00 sati, u hotelu Mellain u Tuzli.
Tema tribine je: “Budućnost države Bosne i Hercegovine”. Naši govornici će govoriti o trenutnoj situaciji u državi i o mogućem odgovoru progresivnih snaga na krizu u kojoj se Bosna i Hercegovina u ovom momentu nalazi.
Na tribini će govoriti: Adis Arapović, predstavnik Pokreta RED i zastupnik u Parlamentu FBiH; Hajro Kofrc, prvi dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Tuzli; Jasmina Numanović Stjepanović, potpredsjednica Platforme za progres; Ninoslav Sušilović, predsjednik Posavske stranke; Mirsad Hadžikadić, predsjednik Platforme za progres i kandidat koalicije za člana Predsjedništva BiH.
Pozivaju se građani da zajedno razgovaramo o problemima građana i države, ali i o prijedlozima najboljih rješenja i načina da izgradimo državu prosperiteta i napretka. Vrijeme je za novi pristup politici u Bosni i Hercegovini. Vrijeme je da progresivne snage dobiju prostor za djelovanje koje će povesti državu u smijeru bolje budućnosti.
Unos

Selma

Selma Ćatibušić
Otvorite fotografiju