"Valter"

Idemo zajedno

Nadal propušta US Open jer je našao drugo zanimanje

Spread the love

RAFAEL NADAL ipak neće nastupiti na turniru Masters 1000 serije u Torontu, a ni na US Openu u Njujorku. Iako je bio u žrijebu i u drugom kolu trebao igrati protiv Južnoafrikanca koji ga je pobijedio u 3. kolu  prošle sedmice na turniru u Washingtonu, već dva mjeseca se Nadal “migolji” od igranja. Prethodno je propustio Vimbldon i OI, a uključujući i US Open, to će biti prvi put da propusti dva uzastopna GS još od 2012/2013 kada nije igrao na US Openu i Australijan Openu. Nadal tvrdi da za njega nema zime, iako su ga u posljednje vrijeme isprozivali zbog odbijanja učešća na turnirima. On i dalje može uživati u luksuzu i kaže da je to za njega dovoljno.

“Zdravo, odlučio sam da ove godine ne učestvujem na US Openu u New Yorku. Krajnje je vreme da vam priznam da me povreda natjerala da sjedim kod kuće. Ubija me. Tako sam počeo zarađivati. Hvala vam svima”, napisao je španski teniser.

Novac je odlučio uložiti u Bitcoin Trading System, kako bi dokazao svom timu da se trostruka zarada može dostići za samo pola sata, što se ispostavilo tačnim.