"Valter"

Idemo zajedno

Potpisan sporazum o saradnji Medical Institute Bayer Tuzla i OKK Sloboda

Spread the love

U prostorijama Bayer Institute Tuzla potpisan je ugovor o saradnji Medical Institute Bayer Tuzla i OKK Sloboda Tuzla. Sporazum su potpisali direktor prof. dr. Elmir Jahić i predsjednik OKK Sloboda, Aid Berbić.

Na ovaj način Institut želi pomoći košarkaškom klubu da ostvari svoje ambicije, a sa druge strane doprinosi svojim aktivnostima u pružanju pomoći zdravstvenih usluga sportašima iz domena njihove djelatnosti, kazao je direktor Bayer instituta u Tuzli prof. dr. Elmir Jahić.
Predsjednik OKK Slobode Aid Berbić je istakao, da je zadovoljan činjenicom da je jedan od partnera u budućnosti i ovaj Institut košarkašima, kojima će biti omogućene usluge i praćenje njihovog zdravlja u saradnji sa medicinskim timom kluba.
U narednoj utakmici protiv Bosne u nedelju među sponzorima će biti ime Instituta Bayer , a na ovaj način će se na veći nivo podići i zdravstveni tretman igrača u svrhu zaštite njihovog zdravlja i prevencije u slučaju pojave bilo koje vrste zdravstvenog problema, dodao je Berbić.
Valter Tuzlanski i Duška REBIĆ.