"Valter"

Idemo zajedno

Privatna Stomatološka ordinacija Snežane dr. Vasić u Tuzli vraća samopouzdanje uz blisatv osmijeh

Spread the love

U Gradu Tuzli na raznim lokacijama smještene su razne privatne ordinacije u kojima se pružaju zdravstvene usuga raznih profila bez čekanja. Takva jedna  ordinacija je smještena na kraju glavne ulice u naselju Slatina u zgradi velikog izdanja, na prvom spratu, Privatna Stomatološka ordinacija, vlasnika Snežane dr. Vasić koja pruža usluge pacijentima i ovoga naselja, ali i iz svih drugih okolinih mjesta koji su    pacijenti upoznali  po nježnosti ruku koje pružaju žene koje su najviše zaposlene u ovom objektu.
– Naša zdravstvena ordinacija iako je na kraju glavne ulice svrstala se među prvima po prijemu pacijenata koji ponekada dolaze sa bolom, a odlaze zadovoljno sa osmijehom koji im ulažu u dušu bolesnika „uljeva“ tim koji ih liječi i sa svojom nježnošću i prijemom i mališana i drugih pacijenata svih generacija koje oslobode od straha pri uklanjanju bola u rješavanju njihovih problema,ističe vlasnica Privatne Stomatološke ordinacije Snežana dr. Vasić, koja pojašnjava: – Ordinacija je prepoznata u svom primanju usuga još od 1998.godine kada sam imala ordinaciju  na Slatini na istoj lokaciji, ali sam se preselila u svoj privatni objekat u blizini gdje primam iste svoje pacijente.
Privatnom praksom sam se počela baviti od 1991.godine do 1998 godine do kada sam radila u Njemačkoj i priznata mi je ta diploma i prihvatila sam nove tehnologije usavršavanja kako bi pacijentima pružila adekvatnu i kvalitetnu pomoć sa najsavremenijim aparatima po evropskim standardima. Nisam se nikada reklamirala jer sam pobornik Hipokratove zakletve i smatram da zdravstveni radnici treba da liječe svoje pacijente , a ne da budu posrednici prodavanja lijekova, kaže dr. Vasić te ističe:- Moje prvo radno mjesto bilo je 1988. godine u Domu zdravlja Banovići i od tada, pa do danas moji pacijenti koji su došli po preporuci mojih pacijenata, zadovoljni su mojim tretmanom. Ja i moj tim posmatramo pacijente kao ličnost i imamo individualni pristup svakom pacijentu, skoro 20 godina kako se bavim implantacijom,  a sada prelazimo na digitalizaciju, kako bi se pacijentima olakšali najteži stomatološki zahvati, kaže dr. Vasić, te pojašnjava:” U ovoj ordinaciji pacijenti mogu u vrlo kratkom roku sanirati svoje stomatološko stanje i zbrinuti kompletnu uslugu pacijentima, za zdrav i lijep osmijeh koji rezultira zadovoljstvom. U mojoj ordinaciji  zaposlen je mlad kadar koji je osposobljen za kvalitetno pružanje usluga pacijentima. Ordinacija je poluvalentnog tipa, tako da se zbrinjavaju pacijenti , od dječjeg uzrasta do najzrelijih doba, erdodomski, protetiski , hirurški, implantološki i naravno estetski. Ordinacija ima isti broj pacijenata u svako vrijeme, jer imamo podjednak broj lokalnog stanovništva, kao i pacijenata koji dolaze iz inostranstva . Uglavnom naši pacijenti su familijarno vezani jedni za druge, tako da možemo reći da smo ordinacija za porodičnu stomatologiju. U našoj ordinaciji se radi sa osmijehom, da pacijenti ne osjete bol i da sa osmijehom napuste ordinaciju, naglašava dr. Vasić, te dodaje: “U našoj ordinaciji je zaposlen tim od 6 zaposlenika , koji već dugo ordiniraju: Majda Delić, Edina Fazlić, Maida Alić i mladi dr. Berin Bina, koji je jako stručan i perspektivan i nadam se da će ostati i dalje u našem kolektivu . Pozivamo naše građane da se uvjere u našu stručnost i kvalitet naših usluga , a želimo ovom prilikom da zajedno čestitamo našim građanima, Sretan Dan državnosti BiH 1. Mart i građankama nastupajući  8 Mart , Međunarodni Dan Žena , da ih provedu u miru i blagostanju, poručuju iz Privatne Stomatološke ordinacije Snežane dr. Vasić u Tuzli u naselju Slatina.
Duška REBIĆ