"Valter"

Idemo zajedno

SDP BiH otvorio je iz Gračanice zvaničnu kampanju za predstojeće Opće izbore 2022.

Spread the love

GRAČANICA ĆE OPET BITI CRVENA

Kantonalni odbor SDP BiH Tuzla, promocijom kandidata SDP-a za sve nivoe vlasti, otvorio je iz Gračanice zvaničnu kampanju za predstojeće Opće izbore 2022.

Nebrojeno je razloga zašto je situacija u Bosni i Hercegovini zabrinjavajuća. Naša zemlja danas je više podijeljena nego s kraja 90-tih, korupcija je postala svakodnevnica da u konačnici utiče na moral kompletnog društva te stoga narod sve manje vjeruje u institucije vlasti, a rezultati aktuelne vlasti su poražavajući.

Isto toliko je razloga zašto je Socijaldemokratska partija BiH odlučna dati iskrene odgovore na sve to. Njih su na skupu u Gračanici predstavili kandidati za sve nivoe vlasti kroz prezentaciju dijelova Plana 13 oblasti, jer država se ne pravi sama, za državu treba plan.

Na kraju skupu su se obratili gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović, predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić i na kraju Kandidat za člana Predsjedništva BiH Denis Bećirović.

Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić poručio je iz Gračanice kako ćemo ujedinjeni smijeniti ovu korumpiranu vlast koja je svojim građanima nanijela više štete nego koristi.

Neprekidno traju napadi na kandidata Ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr.Denisa Bećirovića, i to upravo od onih koji ovu zemlju svojom nesposobnošću razaraju skoro 3 decenije. Troglavom režimu se ne treba ulizivati, režim se 3.oktobra mora pobijediti. Nova vlast mora da izgradi Program kojim će zaustaviti odlazak mladih iz njihove domovine, nema važnije teme od ove, rekao je dr.Denis Bećirović u Gračanici.

Sa skupa je odaslana jedinstvena poruka o nedjeljivosti Bosne i Hercegovine i političkoj borbi za njenu cjelovitost. Najveća i najsnažnija straža u Bosni i Hercegovini je straža koja čuva nezavisnost, suverenitet i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine.