"Valter"

Idemo zajedno

Severina pozitivna na koronavirus

Spread the love

“Danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID-19, poduzela sam sve epidemiološke mjere”

Severina kaže da se zarazila od bliske osobe po povratku u Zagreb, a da je njezin sin Aleksandar bio negativan na testiranju, no predala ga je ranije ocu.

“Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovori s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test”, napisala je pjevačica.

“Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena ‘partijajući po Dalmaciji s djetetom’. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija. “, dodala je Seve.

Njenu objavu je pola sata lajkalo više od 14.000 ljudi i mnogi su joj pružili podršku. “Brz oporavak”, “Bit će sve ok”, “Drži se draga”, komentirali su njezini pratitelji.

Dnevnik.hr