"Valter"

Idemo zajedno

U Tuzli održana tribina stranke Narod i Pravda za TK-a

Spread the love

U Hotelu Mellain u Tuzli održana tribina stranke Narod i Pravda na kojoj su se prisutnima obratili predstavnici rukovodstva Naroda i Pravde iz Tuzlanskog kantona, prvenstveno predsjednik Gradskog povjereništva Naroda i Pravde Azur Korlatović kao i koordinator  za Tuzlanski Kanton Hamid Mutapčić. Također, prisutnima su se predstavili i Albina Suljetović, magistrica ekonomije, Adnan Šerak, dr. specijalista ginekologije te Izudin Maleškić, penzionisani brigadir i pilot.

Na kraju skupu se obratio i predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković: Vjerovatno smo stranka koja se u BiH trenutno najbrže širi, iako nas konstantno nastoje predstaviti kao neku sarajevsku priču. Na prošlim Općim izborima izašli smo u nekoliko kantona i to samo nekoliko mjeseci nakon osnivanja. Procijenili smo da u Tuzlanskom kantonu ne smijemo ništa improvizirati, čekali smo da se kadrovski ojačamo i da se onda predstavimo u ovom najmnogoljudnijem kantonu. Taj trenutak je došao, mi smo dobili jednu ozbiljnu delegaciju ljudi i mi možemo poslati jednu jaku poruku da dolazimo u jednom ozbiljnom političkom kapacitetu“, kazao je predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković.

Tribina je bila prilika da se prisutnima predstave planovi Naroda i Pravde, ali i da prisutni postave pitanja rukovodstvu Naroda i Pravde.