"Valter"

Idemo zajedno

“1.Sajam nevladinih organizacija”

Spread the love

ajam organizuje Volonterski pokret Udruženja “Mladi Tuzle” u saradnji s Pozorištem mladih Tuzle i Srednjom “Savremeno – umjetničkom školom” Tuzla.

Sajam će biti otvoren u ponedjeljak, 10.10.2022. godine u 12.00h u prostorijama Ateljea “Ismet Mujezinović” Tuzla u prisustvu predstavnika 25 nevladinih organizacija, udruženja i fondacija s područja Tuzlanskog kantona koje će svoj rad izložiti i isti predstavi učenicima osnovnim i srednjim škola, studentima i građanstvu. Prisutnima će se, pored Organizatora, obratiti i predstavnici Grada Tuzla i Ministarstva za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona.

Ova aktivnost je dio projekta “Volonterski pokret – Mladi i renesansa” koji se realizuje uz podršku Fondacije tuzlanske zajednice u okviru projekta “Naša zajednica je naša odgovornost” kojeg na području TK provodi uz podršku USAID-a okviru programa #SnagaLokalnog

Hvala što ćete Vašom posjetom i medijskim praćenjem doprinijeti promociji rada nevladinih organizacija i na taj način dati doprinos u povećanju omladinskog aktivizma i volonterizma.