"Valter"

Idemo zajedno

Karleuša srušila internet zbog vrućih fotki iz Dubaija

Spread the love

 Pogledajte zbog čega su joj poručili da joj se dive i svjetske zvijezde.

Jelena Karleuša posljednjih nekoliko dana uživa u Dubaiju, odakle objavljuje vruće fotke zbog kojih njezini obožavatelji ne mogu doći sebi.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) na Instagramu ima preko 2,4 milijuna pratitelja, a osebujna glazbenica svakom novom objavom iznenadi svoje vjerne obožavatelje. Tako im se sada pohvalila da uživa u toplom Dubaiju, odakle objavljuje vruće fotke u badićima.

Uski crni badić neobična kroja posebno je naglasio njezinu bujnu pojavu, a s naočalama na licu i maramom na glavi dala je razloga za komentiranje mnogima.

“Koliko si savršena, nitko ti nije ni blizu na ovim prostorima”, “Kraljice”, “Ludo si dobra”, “Dama”, “Top brate”, “Nejljepša si bez krpica”, “Brutalno izgledaš”, samo su neki od komentara koje je dobila.

Nekoliko dana ranije objavila je fotku u još oskudnijem bikiniju u kojem su joj grudi prekrivale tek pločice, a fotografirala se na cesti. Njezini pratitelji nisu mogli doći sebi zbog izdanja u kojem se tada pojavila. “Svjetske zvijezde ti se dive”, “Zapalila si Dubai”, “Svaka čast na liniji”, “Diva”, komentari su se nizali jedan za drugim.

Publici su inače posebno zanimljiva i Jelenina scenska izdanja, a svakoga puta pred kamere i na pozornice stigne u neobičnoj kreaciji zbog koje na sve strane dobiva reakcije.