"Valter"

Idemo zajedno

Odluka UEFA Liga šampiona: Sve će se odigrati za 11 dana u Lisaonbu, poznat rasplet i u LE!

Spread the love

UEFA je donijela odluku o nastavku takmičenja u Ligi šampiona!

U periodu od 12. do 23. augusta, igraće se nokaut faza Lige šampiona u Lisabonu, 2021. će biti domaćin Istanbul, iako je bilo previđeno da turski grad ove godine ugosti finaliste.

Preostali mečevi osmine finala igraće se prema predviđenom programu na stadionima domaćina, a onda se mečevi četvrtfinala, polufinala i finale igraju u Lisabonu.

Nema revanša, igra se samo po jedan meč, a finale će se igrati 23. augusta.

U četvrtfinalu su već PSŽ, Lajpcig, Atalanta i Atletiko Madrid, preostali su revanši mečeva Real – Siti (1:2), Čelsi – Bajern (0:3), Lion – Juventus (1:0) i Napoli – Barselona (1:1).

Ti mečevi igraće se 7. i 8. augusta, a Superkup Evrope igraće se u Budimpešti 24. septembra.

Što se tiče Lige Evrope, u Kelnu, Duizburgu, Dizeldorfu i Gelzenkirhenu se igraju mečevi od 10. do 21. augusta, takođe nema revanša, igra se po jedan meč od četvrtfinala.

Preostalo je samo da se prvo nastave dvomeči u osmini finala, a oni će se igrati 5. i 6. augusta, nisu samo poznate lokacije. Finale će se igrati 21. augusta u Kelnu.

Takođe, poznato je i da će se mečevi u kojima je prvi meč odložen (Inter – Hetafe i Sevilja – Roma) igrati samo jedan meč, na stadionu koji će se tek odredi.