"Valter"

Idemo zajedno

Ona je Instagram senzacija koju žene MASOVNO KOPIRAJU

Spread the love

Otvorila je nalog 2018. godine i ZA TRI MJESECA desilo se čudo.

Ona je Instagram senzacija koju žene MASOVNO KOPIRAJU, a sada je otkrila ČIME SE BAVILA RANIJE: Otvorila je nalog 2018. godine i ZA TRI MjESECA desilo se čudo.

Na Instagramu je prati preko 3 miliona ljudi i napravila je pravo bogatstvo zahvaljujući ovoj društvenoj mreži, a sada otkriva čime se bavila prije Instagrama.

Vjerovatno najmoćnija žena na Instagramu kada su u pitanju cake i proizvodi za čišćenje je Sofi Hinčlif (29) koja svakodnevno inspiriše svoje pratioce da uzmu krpu u ruke i pospreme stan.

Ima i svoju lojalnu armiju pratilaca koji sebe zovu “Hinčeri” i koji kopiraju sve u vezi sa njom – od caka za čišćenje, preko njenog izgleda, pa čak i načina na koji uređuje dom.

Iako svi pretpostavljaju da je Sofi prije Instagrama bila profesionalna čistačica, čim tako dobro zna svaku moguću caku, Sofi je tek sada, poslije mnogo godina na Instagramu, otkrila čime se zapravo bavila prije svog čuvenog naloga.

 

– Imala sam par poslova otkad sam završila školu. Bila sam konobarica, pa dadilja, radila sam i u kol centru, pa i kao frizerka. Nikad nisam bila čistačica, samo jako volim da mi je kuća čista – kaže Sofi.

Mijenjala je poslove sve dok se nije zaposlila u jednoj firmi u Londonu u kojoj je upoznala svog sadašnjeg supruga, Džejmija. Oboje su radili u prodaji, s tim što je Sofi uskoro napustila posao i riješila da postane frizerka, dok Džejmi i danas radi isti posao.

Sofi kaže da joj čišćenje pomaže da smiri svoju anksioznost, i da je zato usavršila ovu vještinu. Tako je 2018. godine riješila da svoju strast podijeli sa Instagramom ne sluteći kakvu će slavu steći – upravo od njene zarade na Instagramu su ona i Džejmi kupili svoju kuću, a prvih milion pratilaca sakupila je već za tri mjeseca.