"Valter"

Idemo zajedno

Zadar u šoku: Dimitrov zaražen! Otkazano finale Đoković Rubljev

Spread the love

Bugarski tenisač povukao se s Adria Toura u Zadru nakon prvog meča s Bornom Ćorićem, a onda otišao u Monako gdje je saznao da ima COVID-19. Ranije je igrao i košarku, družio se s djecom na Forumu, izlazio…

Finale Adria Tour teniskog turnira u Zadru koje su trebali igrati Novak Đoković i Andrej Rubljov otkazano je zbog toga što je Grigor Dimitrov zaražen korona virusom.

Tu vijest potvrdio je i sam tenisač na svom Instagram profilu, a on je dan ranije odustao od natjecanje jer se nije osjećao dobro.

Želim vam obavijestiti da sam pozitivan na Covid-19. Želim biti siguran da bilo tko tko je bio sa mnom u kontaktu proteklih dana bude testiran i poduzme nužne mjere opreza. Žao mi je zbog bilo kakve štete koju sam prouzročio, sad sam kući i oporavljam se, hvala vam na podršci.

Uz tenisače, Dimitrov se družio i sa košarkašima Zadra s kojima su tenisači igrali košarkašku utakmicu. Turniru je u subotu prisustvovao i premijer Andrej Plenković. U nedjelju je turnir posjetila i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Tenisači su neposredno prije finala doznali za Bugarinovu zarazu, a potom je legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević izašao na teren pred brojne gledatelje te ih obavijestio kako se finale neće održati.

U četvrtak su se tenisači i družili s građanima, a pogotovo je bitno to da su proveli vrijeme i s mnoštvom djece.