"Valter"

Idemo zajedno

Akcijska prodaja sezonskih karata na Panonici počinje 11.januara 2021.godine

Spread the love

JKP Pannonica Tuzla već planira za svoje vjerne kupače prodaju akcijskih ulaznica za period ljetne sezone, koja zvanično počinje od 1.6.2021 do 31.8.2021.godine. Ljeto je na pragu jer već stalni kupaći prolazeći putem Panonike razmišljaju kako plivaju i uživaju u vodi koja liječi sve bolesti, a mnogi se već i pripremaju da idu putem ulaza Panonike da kupe sezonske karte,  pa da se kupaju bez problema u svako vrijeme. Prošle godine je veliki broj građana Tuzle kupovinom sezonskih ulaznica svih kategorija po akcijskim cijenama ostvario je znatne uštede u prosjeku 35% pogodnosti sa neograničenim brojem ulaza u odnosu na stvarne cijene ulaznica, kazao je direktor JKP Pannonica Tuzla, Maid Porobić, koji je zaželio svim svojim kupačima Sretnu Novu 2021 godinu i da se kupaju i uživaju u biseru Panonike Tuzla.
Cijene sezonskih ulaznica tokom akcije su ostale u odnosu na prošlu godinu ne promijenjene, ističu iz Panonike.
Redovna sezonska ulaznica je 64KM sa izradom nove ulaznice/62 KM, sa  produženjem stare ulaznice.
Povlaštena ulaznica, 34 KM sa izradom nove ulaznice/32 KM sa produženjem stare ulaznice, (penzioneri, RVI, civilnu invalidi preko 60% , porodice poginulih boraca i šehida , uz dokaz).
Đačke/ Studentske ulaznice (od 15 -26 godina, uz dokaz)-54 KM sa izradom nove ulaznice/52KM sa produženjem stare ulaznice.
Dječija ulaznica (djeca od 14 godina uz dokaz ) 25KM sa izradom nove ulaznice/ 27 KM sa produženjem stare ulaznice.
Djeca od 2 godine starosti imaju besplatan ulaz.
U saradnji sa poslovnim partnerom NLB Bank d.d. Sarajevo, obezbijeđen je dodatni popust u iznosu za 5KM za prvih 400 komada sezonskih ulaznica svih kategorija kupljenih sa NLB platnim kartama(Master Card, Visa).
Prodaja sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama traje do petka 12 marta 2021, a sezonske ulaznice se mogu kupiti na blagajni Južnog ulaza u Panoniku (pješački most iz Gradskog parka) u periodu od 11 do 15 sati.
Pozivamo građane i ostale zainteresovane goste koji posjećuju Panoniku, da na vrijeme tokom perioda , januar-mart  kupe ulaznice po izuzetnoj povoljnoj cijeni i izbjegnu dodatne troškove kupovinom dnevnih ulaznica tokom predstojećeg ljeta, poručuju iz JKP Pannonica d.o.o Tuzla svojim vjernim kupačima.
Duška REBIĆ