"Valter"

Idemo zajedno

FC SALINES TUZLA CITY je prvak Bosne i Hercegovine

Spread the love

Tuzla ima prvaka!!!
Trebalo je dugih 15 godina da titula Prvaka BiH, u ekipnom sportu, dođe u Tuzlu.
Jarčevi su uspjeli!!!
Filigranski precizno, sastavljanje mozaika, stručnog i igračkog, iznjedrilo je titulu. Vrhunac i svrha svakog takmičenja, ta famozna “kanta”, to mnogo željeno 1. mjesto je došlo u Tuzlu!
Sve to je plod politike “clean hands” Uprave Jarčeva! Tu politiku su prepoznali brojni sponzori, gdje naravno moramo izdvojiti HEEZ-gradnju i FK Tuzla City, kao generalnog sponzora.


Uživamo u plodovima našega rada. Teško je odbaciti pretpostavku, da uz veću podršku javnih institucija, titula Prvaka BiH ne bi došla i ranije u Tuzlu. Opet ponavljamo, Jarčevi su to apsolutno zaslužili. Nakon silnih godina tavorenja u prosječnosti, tuzlanska publika će moći pratiti Ligu prvaka i evropski pohod svog kluba. Jarčevi su pokazali da tim može savladati svaku individualnu snagu drugih kolektiva. Strateg Rajić je unio svoj štih u ovaj tim. Tek se sada dokazalo i pokazalo, Evropu u Tuzlu mogu dovesti samo iznad prosječni likovi. Avgust i Liga prvaka su veoma blizu. Uprava Jarčeva radi punom parom. Region već bruji o nama, a mi obećavamo da će FC Salines Tuzla City vrlo brzo postati futsal-brand broj 1 u regionu.
Tuzlo, slavi sa svojim Jarčevima, slavi, jer su to zaslužili!!!