"Valter"

Idemo zajedno

Hrvatski generali protiv nastupa Lepe Brene u Hrvatskoj

Spread the love

Pod naslovom “Nacionalna sramota u hrvatskome glavnom gradu”, Ivan Tolj, Ivan Kapular, Marinko Krešić i Mile Ćuk su u priopćenju za javnost naveli kako su se na koncertu Lepe Brene u Zagrebu vijorile jugoslavenske zastave sa zvijezdom petokrakom pod kojima su počinjeni nebrojeni zločini nad hrvatskim narodom.

“Meni da nije mjesto tamo ne bih imala dva koncerta u Areni. Meni je prvoj bilo mjesto tamo, jer sam nastala u toj zemlji, mene je ta zemlja iznjedrila. Došla sam s porukom ljubavi i mira. Ovo je 21. stoljeće i mi u ovom stoljeću trebamo biti pametni, mudri i tolerantni, biti dio svijeta. Došla sam s ekipom od 120 ljudi i pokazala što sam sve radila zadnjih 40 godina i imala sam podršku 30 tisuća ljudi.”

“Mislim da sam dovoljno rekla. Nisam tamo mahala jugoslavenskim zastavama. Taj koncert je održan u Beogradu, repriza je bila u Zagrebu. Na mojim zastavama pišu moji inicijali te ‘Hajde da se volimo’. Ne bavim se politikom i svojim se poslom bavim jako ozbiljno i dostojanstveno”, zaključila je pjevačica.