"Valter"

Idemo zajedno

Prirodna ulja koja će vaša kosa voljeti

Spread the love

Naša kosa je iz dana u dan izložena brojnim vanjskim utjecajima, zbog čega smo u stalnoj potrazi za proizvodima koji će ju oporaviti i vratiti joj sjaj. Prirodna ulja su saveznik u njezi kose, budući da sastojci iz ulja – vitamini, minerali i zasićene masne kiseline dubinski hrane i hidratiziraju vlasi kose. Čak i par kapi ulja čini primjetnu razliku. Ona će vratiti strukturu i punoću vašoj kosi te spriječiti dodatno pucanje, ali i pomoći da vaša kosa bude mekša i jača. Danas na tržištu postoji cijeli niz prirodnih ulja koja mogu donijeti brojne prednosti za vašu kosu, a mi smo naglasak stavili na 5 najpopularnijih. Imaju dosta slična svojstva, a na vama je da pronađete favorita koji će vašu kosu učiniti zvijezdom baš svakog vašeg izdanja.

RICINUSOVO ULJE
Osim što pomaže u tretiranju peruti, poboljšava i gustoću kose. Ono što je važno spomenuti jeste da je jako gusto, tako da je dovoljno da na kosu nanesete manje količine. Možete ga držati i kao masku preko noći – nanesite ga na cijelu dužinu kose i omotajte ručnik oko glave. Ujutro isperite i operite kosu s blagim šamponom.

BADEMOVO ULJE
Obzirom da obiluje vitaminom E, proteinima i magnezijem, ima jaka zaštitna svojstva, umiruje nadraženo tjeme i podstiče rast nove kose.

KOKOSOVO ULJE
Kokosovo ulje ima antioksidativna, antibakterijska i antivirusna svojstva što ga činim idealnim kandidatom za njegu i zdravlje kose i tjemena. Uz to, pruža djelotvornu i dubinsku zaštitu od pucanja i opadanja kose.

ARGANOVO ULJE
Osim što dubinski hrani i hidratizira kosu, pomaže i kod problema suhog vlasništva te štiti kosu od vanjskih utjecaja. Dat će vašoj kosi zdravi sjaj te ju zagladiti.

MASLINOVO ULJE
Ono će poboljšati kvalitetu vaše kose – dati će joj mekoću, snagu, spriječiti dalje pucanje i nahraniti ju.