"Valter"

Idemo zajedno

Draško Stanivuković kandidat za gradonačelnika Banjaluke

Spread the love

Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora PDP Draško Stanivuković biće kandidat te stranke za gradonačelnika Banjaluke na narednim lokalnim izborima, potvrdio je danas novinarima lider PDP Branislav Borenović.

On je rekao da su ciljevi PDP u Banjaluci 10 odborničkih mandata u narednom sazivu Skupštine grada.

– Imamo velike planove za sljedeće lokalne izbore i potrebna nam je podrška većeg broja stranaka da bi ostvarili tu pobjedu za gradonačelničku poziciju i odborničke mandate – izjavio je Borenović uoči sjednice banjalučkog Gradskog odbora PDP u sali hotela “Vidović”.

On je dodao da će PDP u vezi sa kandidaturom Stanovukovića i ostalim temama kada je riječ o lokalnim izborima razgovarati sa predstavnicima drugih partija.
– Gradski odbor PDP Banjaluka ima obimne i ozbiljne planove za naredne izbore, kao i podršku stranke, a Stanivuković ima ogromnu energiju i podršku – rekao je Borenović.

Stanivuković je rekao da banjalučki odbor PDP ozbiljno radi na novom programu i konceptu bolje Banjaluke, koji se odnose na rješavanje problema infrastrukture i slične izazove.

– Imamo program, nove ljude, a na listi koju ćemo sastaviti za nove lokalne izbore biće dosta nestranačkih osoba. Gradski odbor ima snagu i odvažnost da ponudi 10 novih odbornika u lokalnom parlamentu koji će raditi na terenu i ponuditi nove ideje i rješenja – kaže Stanivuković.